ΑΚΟΥΣΤΕ RADIO ROCK CITY

MAD VMA: “Κόπηκαν” Light και Snik – Η ανακοίνωση των διοργανωτών


 Τα MAD VMA μετατράπηκαν σε ρινγκ από τους δύο τράπερ, Light και Snik, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Χιλιάδες παιδιά βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και αντί για μια γιορτή μουσικής, παρακολούθησαν ξύλο. Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους καταδίκασαν το απαράδεκτο περιστατικό και γνωστοποίησαν ότι δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα οι εμφανίσεις των εμπλεκόμενων. Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία κάθε χρόνο μαγνητοσκοπούνται και μεταδίδονται ετεροχρονισμένα από τηλεοπτικό κανάλι.

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«Όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά.

«Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει» καταλήγουν οι ίδιοι.

Δείτε τις εξοργισμένες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.